Vakantiehuis Oostenrijk

Heerlijk genieten van een chalet of vakantiehuis in Oostenrijk? Met haar prachtige natuur en haar gemoedelijke bevolking is het land ideaal zowel voor een ontspannen zomervakantie als voor een actief winterverblijf. Er is een heel gevarieerd aanbod aan vakantiewoningen. Wij hebben de belangrijkste aanbieders voor je opgelijst:

LOADING
 • Zomerhuisje

  zomerhuisje

  Het Nederlandse 'Zomerhuisje' is gespecialiseerd in de verhuur van appartementen en luxe chalets in de bergen. In Oostenrijk kan je kiezen uit een mooie selectie van zowat 70 woningen. Een aangename website!

  bekijk het aanbod
 • Happy Home

  happy home

  Bij Happy Home kan je kiezen uit bijna 500 vakantiehuisjes in Oostenrijk. Per woning krijg je een overzichtelijke beschrijving, mooie grote foto's en een gemiddelde score op basis van de ervaringen van andere huurders. Het is een aangename website om te verkennen, met een kwalitatief aanbod.

  bekijk het aanbod
 • Topic Travel

  topic travel

  Vakantiehuis Oostenrijk huren? Het is steeds een leuke ervaring om de website van het Nederlandse Topic Travel te verkennen. In Oostenrijk kan je kiezen uit 1250 vakantiewoningen, gepresenteerd aan de hand van een mooie fotoreportage, met een waarderingsscore en veel randinformatie. Een prima keuze.

  bekijk het aanbod
 • Interhome

  interhome

  Met een jarenlange ervaring in de verhuur van vakantiehuizen is Interhome steeds een goede en betrouwbare keuze. In Oostenrijk kan je kiezen uit meer dan 1200 vakantiehuizen en chalets, verspreid over alle bekende regio's van het land.

  bekijk het aanbod
 • Casamundo

  casamundo

  Vakantiehuisje Oostenrijk huren? Casamundo voelt zich prima thuis in het land. Of het nu gaat om een chalet voor de winter of een leuk vakantiehuisje voor de zomer, met een keuze uit meer dan 1000 woningen vind je zeker iets naar je zin op deze aantrekkelijke website. Casamundo biedt overigens ook een laagste prijs garantie!

  bekijk het aanbod
 • atraveo

  atraveo

  atraveo is het onderdeel van TUI (bekend van ondermeer Jetair en Arke) gespecialiseerd in de verhuur van vakantiewoningen. In Oostenrijk kan je kiezen uit een mooi aanbod van meer dan 8000 chalets, huizen en appartementen. Je krijgt duidelijke en uitgebreide informatie per woning, het boeken verloopt snel en eenvoudig.

  bekijk het aanbod
 • Novasol

  novasol

  Novasol is een internationale verhuurder van vakantiehuizen en actief in de meeste Europese landen. Zoek je naar een vakantiehuis Oostenrijk, dan vind je op deze handige website naast een ruime keuze vakantieverblijven ook heel wat informatie over het land zelf, heel handig om je reis voor te bereiden!

  bekijk het aanbod
 • heerlijkehuisjes.nl

  heerlijkehuisjes

  Heerlijke Huisjes is een Nederlandse verhuurder met vakantiewoningen in heel Europa. In Oostenrijk bieden ze een relatief kleine selectie aan. Dit is een heel overzichtelijke website met veel informatie, een degelijke infofiche per woning en ook regelmatig goede promoties.

  bekijk het aanbod
 • Belvilla

  belvilla

  Het aanbod vakantiehuizen Oostenrijk van Belvilla omvat bijna 2000 vakantiewoningen, geschikt voor winter- en zomervakantie! De knappe website is up-to-date en navigeert snel en handig, met alle mogelijke informatie en foto's zoals je mag verwachten van een aanbieder van vakantievilla's.

  bekijk het aanbod
 • Chalet.nu

  chalet.nu

  Met keuze uit bijna 4000 vakantiehuizen profileert Chalet.nu zich als een echte specialist in vakantiechalets Oostenrijk. Je kan op de website selecteren op basis van talrijke criteria waaronder het aantal sterren of de prijs. Een best overzichtelijke website met voldoende informatie!

  bekijk het aanbod
 • TripAdvisor

  Tripadvisor

  De naam TripAdvisor doet wellicht meteen een belletje rinkelen. Naat het aanbod hotels hebben zij ook een grote keuze aan vakantiewoningen, waaronder meer dan 5000 in Oostenrijk. Heel wat woningen op deze website zal je elders niet vinden en een leuke extra zijn zeker de beoordelingen van vorige huurders.

  bekijk het aanbod
 • Villas.com

  villas.com

  Villas.com is onderdeel van de uiterst bekende hotelsite booking.com, maar dan gespecialiseerd in de verhuur van vakantiewoningen. Op deze site kan je kiezen uit meer dan 11000 vakantiehuizen verspreid over heel Oostenrijk.

  bekijk het aanbod
 • Bungalow.net

  Bungalow.net

  Bungalow.net is een zuivere internet-verhuurder die werkt zonder tussenpersonen, waardoor ze erin slagen scherpe prijzen te hanteren. Ze hebben een ruime keuze aan vakantiewoningen Oostenrijk, gepresenteerd aan de hand van door hun eigen team ter plaatse genomen foto's. In Oostenrijk kan je kiezen uit zowat 2500 woningen.

  bekijk het aanbod
 • VillaXL

  villaXL

  VillaXL heeft een vrij klein aanbod vakantiehuisjes in Oostenrijk, maar is zeker het verkennen waard. Heel professionele en aantrekkelijke website met goede foto's en veel extra informatie!

  bekijk het aanbod

Vakantiehuis Nederland